Restaurant &Terasa

Restaurant MARISSA

Delicii Culinare la Restaurantul Hotel Marissa

Restaurantul nostru, situat în inima stațiunii Băile Tașnad, este locul perfect pentru a vă delecta cu preparate delicioase din bucătăria internațională și nu numai. Fiind recunoscut pentru serviciile impecabile și atmosfera primitoare, Restaurantul Hotelului Marissa vă așteaptă cu brațele deschise.

Savurați o varietate de preparate culinare de la supe și ciorbe, la pizza coaptă pe vatră și preparate tradiționale românești și internaționale. Garantăm că fiecare preparat este pregătit cu atenție și pasiune, folosind ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate pregătite în bucătăria noastră.

Dacă sunteți în căutarea unui final dulce pentru o seară romantică sau ocazia de a sărbători, nu ratați deserturile delicioase de la Restaurantul Marissa. Vă vor încânta simțurile și vor încheia cu gratie o masă perfectă.

PIZZA

PIZZERIA NOASTRĂ

Nu ratați senzația autentică a pizzei coapte pe vatră! Blatul subțire și pufos, împreună cu ingrediente selectate cu grijă, vor transforma fiecare mușcătură într-o experiență gustativă senzațională.

La Pizzeria Marissa, vă oferim o gamă variată de rețete clasice și originale, create cu atenție pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi.

Vă așteptăm cu drag la Restaurantul Hotelului Marissa, locul unde pasiunea pentru gastrotomie se întâlnește cu servicii de înaltă calitate!